HPC Online

Träna golf var och när du vill!


Med tanke på dagens teknologi, behöver du och din golftränare inte alls vara på samma plats, ens i samma världsdel, för att kunna träna, få feedback och utvecklas!

Du behöver egentligen bara kunna hantera din telefon eller surfplatta för att träna på hemmaplan eller vart du än befinner dig. Du kommer att få övningar att göra hemma, antingen på rangen, inomhuslokalen eller i vardagsrummet  och du kommer kunna träna precis hur mycket du vill och kan!


Längre ner på sidan hittar du både CoachNow och Kinexit, som är verktygen vi använder oss av i HPC Online.
CoachNow kommer att bli huvudkanalen för vår kommunikation, där kommer övningarna att läggas upp och där kommer du själv kunna lägga upp egna filmer för feedback.


Kinexit blir din fysportal, om du väljer att träna över en längre tidsperiod, där du kan screena din fysiska status själv på ett enkelt sätt och du får träningsprogram baserat på ditt eget nuläge.

Kostnad och upplägg

Enskild lektion - 30 minuter - 695:-

1 månad - 30 minuter + feedback - 995:-

3 månader - 2x 30 minuter + feedback 1995:-


Månadsupplägg
Oavsett om du väljer en eller tre månaders coachning kommer du att få;

  • Genomgång i hur vi filmar vår rörelse för att kunna ge feedback
  • Teknikövningar, med uppföljning varje vecka.


Ditt val
Väljer du tre månaders coachning kommer du dessutom att få välja ett specifikt fokusområde som vi kommer integrera i träningen, där du får möjlighet att rikta träningen till ett område du själv prioriterar. Vi för naturligtvis en dialog kring detta innan vi väljer inriktning och har du någon form av rondstatistik eller liknande kan den vara en bra grund att utgå ifrån.


Här väljer du mellan;

  • Wedge och putt - hur sparar vi slag på och runt green
  • Klubbhastighet - hur ökar vi farten på klubban?
  • Fys - hur optimerar vi vår golfkropp?
  • Mentalt - hur ska vi lära oss fokusera på rätt saker?


Anmälan görs via mail nedan och betalningen sker via faktura.

CoachNow

CoachNow är huvudplattformen där vi kommunicerar och där du som kund själv kan lägga upp filmer för feedback under resans gång. CoachNow är helt kostnadsfritt för dig som elev och kommer att finnas kvar som en loggbok även efter att vi avslutat HPC Online.


Här finns möjligheter att kommunicera, såväl i text som via film och vi kan lätt skapa trådar utefter de övningar och drillar som kommer att skapa bäst förutsättningar för just dig.

Kinexit

Kinexit är vår plattform för Golf Fitness och här har du som kund även möjlighet att fortsätta jobba med Kinexit även efter HPC Online, med ett separat Kinexitmedlemskap. Om du väljer 3 månaders HPC Online ingår Kinexit under hela perioden.

I Kinexit finns en rad olika program och upplägg som baseras på olika screenings, allt från den enklaste 'Qiuck Assessment' som består av fem övningar, till lite mer ingående Mobility-, Power-, Speed- eller Endurance Screenings.